Opleiding Sjamanistisch Genezer

Eeuwenoude technieken voor healing en transformatie

2-jarige opleiding | individuele lessen | start direct | 100 per les

De essentie van healing

Healing heeft in essentie vooral te maken met het los komen van de plaatjes en denkpatronen waar we in vast zitten. Het is onze identificatie met hoe we naar onszelf en de wereld kijken, die bepaalt hoe we het leven ervaren. In healing wordt de omstandigheid geschapen waarin die verschuiving van perspectief mogelijk wordt. Zo komt de energie die eerder gestagneerd was geraakt weer beschikbaar voor het leven dat we nu leiden.

De kunst van het sluipen

Het is algemeen bekend dat de patronen waar wij zelf niet blij mee zijn, lastig te veranderen zijn. In het sjamanisme wordt daarom wel gezegd dat wij het probleem moeten leren ‘besluipen’. Niet door een rechtstreekse benadering, maar juist via een andere toegang, kan de ruimte voor transformatie en healing optreden.

Opleiding Sjamanistisch Genezer

In deze opleiding komen alle aspecten van het werken als sjamaan aan de orde: healing; meditatie; psychopompus (het overbrengen van de doden); mythebrenger; magie.

Praktische toepassing

De focus in de lessen is praktisch van aard, zodat het toepasbaar wordt in je eigen leven. Daarnaast is het gericht op het vervullen van de taak als healer.

Innerlijke houding

Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ‘ innerlijke’ houding en de vorming daarvan.

Geestelijk krijger

Deze opleiding brengt je in een proces waarin je het leven steeds meer tegemoet gaat treden als geestelijk krijger. Dit vereist en creëert een zeer diepe innerlijke verandering in de wijze waarop je het dagelijkse leven ervaart.

Individueel lesprogramma

In 2016 is het mogelijk deze opleiding te starten als een individueel traject. Hierdoor kunnen de lessen nog beter afgestemd worden op jouw vragen, uitgangspunt en ont-wikkeling. In principe omvat ieder opleidingsjaar 12 lessen, maar het is ook mogelijk een ander aantal lessen in te kopen. Als een soort strippenkaart. Voor een groot deel is deze opleiding een persoonlijke vorming, die tot een radicaal andere wijze van het waarnemen van de werkelijkheid leidt.

Voor wie?

De Opleiding Sjamanistisch Genezer is onder meer geschikt:

  • Voor iedereen die een betere balans zoekt op emotioneel, spiritueel en maatschappelijk niveau en dit wil integreren in het dagelijkse leven en/of werk.
  • Mensen die de intentie hebben om als professioneel healer te werken en hier een open en krachtige basis voor willen ontwikkelen.
  • Therapeuten en healers die reeds een eigen praktijk hebben en hierin verdieping willen brengen.

Praktische informatie

Datum: Je kunt ieder moment van start.

Prijs
€ 100,00 per les van ongeveer 2 uur.

Wanneer je direct 6 lessen inkoopt (€ 600), ontvang je één healingsessie cadeau.
Wanneer je direct 12 lessen inkoopt (€ 1200), ontvang je drie healingsessies cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Je kunt ook eerst een afspraak met Stefan maken ter kennismaking.

Aanmelden of afspraak maken