sanando-voorbij-reuma

Nieuw: Sanando© voorbij reuma

Op een schitterende plek op de Veluwe biedt Helen Plevier sinds kort workshops en begeleiding Sanando© aan. Een concept dat zij zelf ontwikkelde door haar ontdekkingstocht om voorbij reuma te komen.

In 2010 werd zij gediagnosticeerd met de ziekte van Bechterew. In de jaren daarna volgde zij braaf alle aanwijzingen op van de reumatoloog. Ze slikte de pijnstillers en medicijnen. Deed mee aan oefenprogramma’s. En alles wat er verder bij kwam kijken.

Ondanks dat bleek het lichamelijk gestel verder achteruit te gaan. Zelfs zover dat er een periode van volledige immobiliteit volgde.

En zoals wel wordt gezegd: eenmaal op de bodem kun je alleen nog maar omhoog. En dat deed Helen. Ze kon niet anders dan in het moment leven. En begon te vertrouwen op haar intuïtie.

Dit leidde haar naar een retraite in België en later ook naar een stilteretraite in Spanje in aanwezigheid van Abbahjí. Zo begon de ommezwaai.

Er volgde een periode van inkeer. Van ontdekken en exploreren. En het leidde haar voorbij reuma.

Die ervaring deelt zij nu in Sanando©.

Het ITL is blij Helen bij deze te verwelkomen. En wie weet komen er in de toekomst meer programma’s op het schitterende terrein bij Apeldoorn, zodat ook mensen die geen reuma hebben ervan kunnen gaan genieten.

Lees hier meer over Sanando voorbij Reuma.