Energetische Massage

Voor ontspanning & herstel

In Den Haag & Rotterdam | op afspraak | € 50 per uur

Massage voor ontspanning en klachtbehandeling

Met een achtergrond in diverse massagevormen, waaronder holistische massage en shiatsu, hebben massages van Brigitta Andoetoe  een revitaliserende uitwerking. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wens en kan ingezet worden voor ontspanning en betere doorstroming van de energie, of voor klachtbehandeling.

Cupping

Het is ook mogelijk te kiezen voor ‘cupping’, een massagevorm uit de Chinese geneeswijzen waarbij glazen of plastic cups vacuüm op de huid worden aangebracht, daar waar een verstoring of blokkade wordt waargenomen. Onder de cups treedt een heel sterke doorbloeding op waardoor gifstoffen naar de oppervlakte worden gebracht en spierknopen kunnen ontspannen. Ook kunnen de cups over het lichaam bewogen worden, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.

Aanvulling: voedingsadvies

In drukpuntmassage (shiatsu) wordt gewerkt met de meridianen en de leer van de vijf elementen. Deze van oorsprong Oosterse geneeswijze omvat meer dan alleen de massage; ook voeding kan een belangrijke rol spelen bij het herstel van klachten. De massages voor klachtbehandeling kunnen daarom aangevuld worden met voedingsadvies. Eenvoudig in praktijk te brengen adviezen waarmee je het lichaam ondersteunt en het zelf genezend vermogen bevordert.

Massages in Den Haag en Rotterdam

Brigitta geeft massages in Den Haag en Rotterdam. Om af te spreken in de stad van jouw keuze, kun je direct contact opnemen.