Laden Evenementen

« Alle Evenementen

One Day Urban Retreat Den Haag

februari 4 @ 10:00 - 16:00

- €65
Wabke

Wil jij ontdekken hoe je temidden van een stad stilte kunt ervaren? De geest even tot rust brengen? En je opladen voor een nieuwe week? Je bent van harte welkom bij de One Day Urban Retreat.

Tijdens deze Retreat van één dag volgen we een programma van meditatie, afgewisseld met eenvoudige Qigong oefeningen. Bovendien zijn we de hele dag in stilte. Je krijgt handreikingen hoe je die stilte zo goed mogelijk kunt inzetten voor een korte reset van jezelf. Zodat je aan het eind van de dag kunt beamen dat je de innerlijke stilte echt even hebt aangeraakt. En een diepere ontspanning hebt ervaren.

Hoe vaker je de innerlijke stilte in jezelf aanraakt, hoe meer die jouw leven gaat dragen. Van binnen is er dan rust en vertrouwen. Je wordt minder meegesleurd door de waan van de dag. En bent stevig geworteld in de essentie van wie je bent.

In de One Day Urban Retreat zijn we temidden van de stad. Enerzijds geven de geluiden van alledag een extra uitdaging. Anderzijds kun je zo ontdekken hoe je innerlijke rust en stilte in iedere situatie kunt ervaren.

De One Day Urban Retreat wordt verzorgd door Wabke

Met een uitgebreide ervaring en kennis in sjamanisme, healing, meditatie, retraite en qigong, biedt Wabke in haar programma’s een combinatie die geschikt is voor beginner èn gevorderde. Eenvoudige oefeningen die effectief werken om meer rust te ervaren. Haar motto is ‘just relax’. Dat brengt het leven meer in flow en geeft de opening om te ontdekken hoe je vreugde en innerlijke rust kunt ervaren in iedere situatie.

Maximaal aantal deelnemers: 10 personen.
De prijs is inclusief lunch.

Voor meer informatie en om je aan te melden, stuur je een mail via onderstaand formulier.
Of bel met Wabke: 06 21 201 291

Stuur een mail:

 

Gegevens

Datum:
februari 4
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:

Locatie

ITL Transcendentaal Leven
Van Kinsbergenstraat 83a
Den Haag, Nederland
+ Google Maps