Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Opvoeden met Hart en Ziel

januari 27

Elisabeth-Hoogduin

Opvoeden is een van de meest inspannende en veeleisende taken in een mensenleven. Tegelijkertijd is het misschien ook de belangrijkste, want de opvoeding is van grote invloed op het hart, de ziel en het bewustzijn van de volgende generatie. In Masterclass Opvoeden met Hart en Ziel ontdek je een holistische benadering van opvoeden die harmonie en balans brengt voor ouders en kinderen.

Deze Masterclass vormt een dynamisch proces dat niet alleen gaat over het aanleren van vaardigheden of het opdoen van kennis. Het gaat over jezelf leren kennen; je kwaliteiten en belemmeringen, je weerstanden en dat wat onder die lagen ligt te wachten op herkenning.

Zo ontstaat er ruimte om naar jezelf te kijken vanuit de heelheid van jouw authentieke zijn. Je ontdekt hoe je van jezelf kunt houden zoals je bent. Dat je niets hoeft te verbeteren. Maar ‘lerend’ bent in dat waar de ziel naar verlangt. En het opvoeden jou die weg in de ruimste zin van het woord laat zien. Het is de kunst om in het huidige moment te blijven. Dan voel je direct aan wat er werkelijk gevraagd wordt.

De training wordt gegeven door Elisabeth Hoogduin.

Elisabeth was oprichtster van de Opleiding Holistische Kindertherapie die zij vele jaren samen met andere docenten verzorgde. Haar lessen baseren zich op vele tientallen jaren praktijkervaring in individuele en gezins- begeleiding, als in de rol van docente.

Masterclass Opvoeden met Hart en Ziel biedt een combinatie van lessen in Zoetermeer en online.

Wil je meer informatie over deze training?

Bezoek dan de website van Centrum Balans en Harmonie.

Gegevens

Datum:
januari 27
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Balans en Harmonie
Telefoon:
079-3605577
E-mail:
info@centrumbalansenharmonie.nl
Website:
http://centrumbalansenharmonie.nl

Locatie

Therapeuticum Aurum
Frits de Zwerverhove 1
Zoetermeer, Nederland
+ Google Maps