Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ademdag

februari 3

- €75
Elisabeth-Hoogduin

De adem is het meest essentiële element van leven. Niet alleen is er zonder adem geen leven. Adem weerspiegelt ook direct onze staat van zijn in het leven. Bij spanningen en plotse gebeurtenissen is dat nog het meest direct waarneembaar.

Deze rol van de adem vind je terug in verschillende uitdrukkingen. ‘De adem stokt in de keel’, ‘van schrik de adem inhouden’, ‘een lange adem hebben’ en niet te vergeten ‘de laatste adem uitblazen’.

Door stress en omdat we nooit geleerd hebben bewust te zijn van adem, houden veel mensen de adem regelmatig tegen en zetten deze vast. Wanneer de adem vastgezet wordt, worden ook de emoties en gedachtenpatronen vastgezet. Het gevolg is dat het lichaam vermoeid voelt. Als we dan geen pas op de plaats maken door rust te nemen, of door bewust te leren omgaan met adem, kunnen er allerlei lichamelijke en emotionele klachten ontstaan.

Goed leren ademen is een krachtig proces dat bevrijdend kan werken en de brug slaat naar leven in verbinding. Je ervaart een diepere connectie met het fysieke lichaam, de emoties en het mentale lichaam. Het geeft een basis voor een innerlijk welbevinden. Er is overvloed in energie. En je ervaart meer vreugde. Het is kortom een manier om weer ten volle in contact te zijn met het leven.

Wil jij de voordelen van goed ademen graag zelf ervaren? Meld je dan aan voor een Ademdag.

Meer informatie en een aanmeldformulier tref je aan op de website van Centrum voor Balans en Harmonie.

Summary

Gegevens

Datum:
februari 3
Kosten:
€75
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Balans en Harmonie
Telefoon:
079-3605577
E-mail:
info@centrumbalansenharmonie.nl
Website:
http://centrumbalansenharmonie.nl

Locatie

Therapeuticum Aurum
Frits de Zwerverhove 1
Zoetermeer, Nederland