Clearing

Huis, Mens en Dier bevrijden van spanning en stress

Op afspraak | Dier: € 30 | Mens va. € 40 | Huis € 175 | Op locatie

Stress en spanning ontladen

Wanneer stress en spanning zich ophopen ontstaat een disbalans die kan leiden tot diverse klachten. Klachten die eenvoudig opgelost kunnen worden door de stress en spanning te ontladen. Dit is het eenvoudige en effectieve uitgangspunt van Clearing. Het effect is dat de energie weer vrij stroomt en je de wereld heel anders beleeft. Vrijer,  vreugdevoller, energieker en helderder.

House Clearing: energetisch reinigen van huizen

Stress en spanning kunnen zich hechten aan objecten en ruimten. Omdat we hier niet bekend mee zijn, verklaren we onszelf vaak voor gek. Geesten? Spoken? Die bestaan toch niet? Het is echter allemaal een kwestie van energie. Wanneer in jouw huis stressvolle gebeurtenissen hebben plaats gevonden, is het goed mogelijk dat de energie daarvan er nog steeds hangt. Aangezien jij als mens een energetisch wezen bent, gaat deze energie moeiteloos over in hoe jij je voelt. Dat is waarom we ons in bepaalde ruimten plots depressief, agressief of lusteloos kunnen voelen.

Ik ben begonnen met Clearing omdat ik vaak moe was en koude rillingen had in het huis waar ik was ingetrokken. Eerst verklaarde ik mezelf voor gek en dacht dat het aan mij lag. Toen een vriendin me vertelde over energie in huizen en clearing, ging ik op onderzoek uit. Want eerder had ik die vermoeidheid niet en als ik ergens anders was, trok het ook weer weg.

Toen mijn huis voor de eerste keer gecleard werd, was het alsof er een grote stofdoek door het hele huis was getrokken. Het voelde fris, ruim en schoon en maakte echt enorm verschil. Zodanig dat ik de opleiding ben gaan doen en het nu voor anderen kan uitvoeren.”

Paulien de Gaaij

Persoonlijke clearing

Wanneer spanning en stress zich ophopen in onszelf, heeft dat effect op ons fysieke gestel en onze emotionele balans. Een persoonlijke clearing richt zich op het ontladen van deze stress en spanning. Zonder te hoeven weten waar het vandaan komt en zonder dat je iets hoeft uit te leggen. Deze ontlading geeft verlichting van stagnatie of onrust en heeft vaak een direct effect op ons humeur en energieniveau.

Een persoonlijke clearing kan op zijn plaats zijn wanneer:

  • je het gevoel hebt dat dingen in je leven stagneren,
  • het niet lekker loopt met je werk,
  • er anderszins spanningen oplopen die je niet goed af kunt voeren.
  • Bij oververmoeidheid en negatieve gedachten,
  • maar ook als ondersteuning bij lichamelijke ziekte
  • En psychische klachten.

Clearing van dieren

Net als mensen, kunnen ook dieren pijn ervaren, onder spanning staan of lusteloos zijn. Omdat we met dieren niet in woorden kunnen communiceren, is clearing een heel prettige manier om te helpen. Dieren reageren er vaak heel goed op en zie je direct ontspannen. Vaak gaan ze gapen, rekken ze zich eens goed uit en vallen dan in slaap. Wanneer ze daarna niet weer aan dezelfde bron van spanning worden blootgesteld, geeft deze clearing een blijvend resultaat.