Dansende Gespreksvoering

Complementair op reguliere medische zorg

Individuele begeleiding | Rotterdam Kralingen | 35,- per uur

Met de plek waar jij bent opgegroeid als uitgangspunt, laten wij een dansende dialoog ontstaan. In deze dialoog kunnen de stilgelegde gebaren en bewegingen naar voren komen. Die zijn helend voor het lichaam, de geest, de ziel en het hart.

Deze dans kun je zowel verder naar binnen als verder naar buiten verleggen en ik zal jou leren hoe dit te doen. Natuurlijke beweging staat hierbij op de voorgrond, terwijl jij jezelf beter leert te verhouden met jouw verbinding met de natuurlijke wereld.

De natuurlijke wereld maakt het grootste deel uit van ons ‘erfgenaam en deelgenoot zijn’.

Sommige gesprekken vinden plaats in de mooie stukjes natuur binnen het Kralingse Bos. Andere in het atelier wat meer afgeschermd is van de omgeving.


Geluid- en dansinstallatie n.a.v. specifieke hulpvraag

Individuele begeleiding | Rotterdam Kralingen | 35.- per uur

Individuele Begeleiding door de beoefening en herhaling van eenvoudige bewegingen.

Geluids- en muziekbegeleiding wordt onderzocht en de dans- en bewegingsonderdelen kunnen geënsceneerd worden tot Verstilde Installaties.

Deze verstilde installaties kun je opnemen op jouw mobiele telefoon om zo als herinnering mee te nemen zodat de voor jou meest essentiële indrukken van expressies binnen de fysieke mogelijkheden levend blijven. We werken zowel binnen in het atelier als ook buiten op locaties in de natuur of in verstedelijkte gebieden.

Asha Meditatie Rotterdam

Zondagavond | Liskwartier Rotterdam | 18.30 – 20.00 uur

Speciaal geschikt voor een dynamisch leven.

De Asha Meditatie wordt hier neergezet in groepsverband. Als u dat aanspreekt, bent u van harte welkom. Asha Meditatie is ontwikkeld door Yoginâm Abbahjí en is gebaseerd op sjamanistische technieken. De sjamanistische grondslag en het wetenschappelijk bewezen effect van ritme en klank, maakt dat de geest in relatief korte tijd tot rust kan komen.

Eerstvolgende data:
Zondag 14, 21, 28 mei 2017
Zondag 11, 18, 25 juni 2017

Meer informatie of Asha Meditatie.