Graag nodigen we je uit voor de Budget Healing Retraite in Bali die wordt georganiseerd door Shu’em Healing.

Onze ervaring met reizen van Shu’em is dat de meest prachtige plekken worden bezocht en dit samen gaat met diepgaande transformatie. Jarenlang vond dit plaats binnen Europa (oa Spanje, Frankrijk en Engeland). En nu is er dus de gelegenheid wat verder te gaan en het prachtige Bali op een heel bijzondere manier te ontdekken.

Deze reis vindt plaats van 27 mei tot 7 juni 2018.

In deze periode vindt het Galungan Festival plaats. Het is het grootste religieuze festival van Bali en het eiland ziet er dan extra prachtig uit. Maar dat niet alleen. Het geeft een inkijkje in hoe spiritualiteit deel kan zijn van het leven en daar een toegevoegde waarde in biedt. Alle onderdelen hebben een symbolische betekenis. Van de reiniging vooraf. Tot het delen van het eten. De verbinding. En het bidden.

Behalve het festival, kun je tijdens deze healingreis een programma verwachten waarin de meditaties, healing en rituelen bijdragen aan jouw healing. Door je af te stemmen, je te openen en los te laten, vind je antwoord op vragen die anders vaak verborgen blijven. Het geeft een reset van je hele systeem. En tegelijkertijd is het volop genieten van de schoonheid van je omgeving.

Je bezoekt heilige watervallen. Voor mensen met lichamelijke klachten is er de optie een healing te ondergaan bij een heel bijzonder healer van het eiland. Tempels ontbreken niet in het programma. En healing en meditatie horen bij het dagelijkse reilen en zeilen.

Wil je meer weten? 

Kijk dan op Shuemamsterdam.nl